Kul att jag är aktiv här
Publicerat den

 
Klart man inte hinner blogga när man har FULLT UPP!! Skojar inte, har haft fullt upp med att titta på New Girl igen. Älskade. Vill vara Jess. 
 
Nejmen, senaste dagarna har jag lekt med Elin och så har jag prövat min nya kamera. Vill lägga upp bilder men det funkar inte från min kamera av någon anledning? Ska fixa det. 
 
Jag och Elin hade finfin picknick igår och eftersom jag inte får någon pli på mina bilder än snor jag hennes instagrambild på mig:
 
 
 
Sen idag gick vi på känn igen sorg, Elin ville se den och min syster och pappa skulle gå så jag tänkte, varför inte? 
 
Godnatt ♥
 
 



Nu är jag 16!
Publicerat den

 
Jag fyllde ju år igår! Juste! Glömde bort det själv några gånger? Typ när jag letade efter en grej och hittade den sa jag "Är det min födelsedag!", öh ja. 
 
Hade som mål att somna innan det blev den 27:de och vakna av sång, precis samma mål som alla andra år. Tror inte jag har vaknat av att dom sjunger en enda gång. I år vineade jag när dom kom :/
 
Jag fick en kamera som vi åkte och köpte efter frukost! Wiieeeeee. En nikon D3200 och det säger tydligen alla mina vänner något men ingenting till mig. Vadå Dtretusentvåhundra? 
 
 
Här presenterar jag högtidligt den första bilden som min kamera någonsin tagit:
 
 

Bara beskåda mina näsborrar! Wow
 
 
 



Super fast slow walk
Publicerat den

 
Min super fast slow walk har en egen themesong. En super fast slow walk är när ens pappa dömande frågar "eee Sanna har du varit ute idag?" och sedan tvingar ut en 2 minuter innan en film man vill se börjar. Motsatsen till power walk. 
 
Vad hände mitt ena öga? Varför förstörde det en annars så cool bild?
 
Förvånande nog var det skönt, jag tycker om att gå men bara om jag är ensam i skogen. Gick typ 100m in i skogen men det var fina 200m fram och tillbaka. Ni vet när man lyssar på en riktigt fin låt som passar in precis på hur man känner sig och man ser solen gå ner bakom träden? Så kändes det.
 
Jag blev glad och skuttade lite vilket resulterade i att jag nästan stukade min fot igen och dessa artistiska bilder:
 
(vad hände med min armhåla)
 
Nu äter jag chilinötter och kollar på filmen. Jag som alltid trott att jag kan ta starka smaker. Min mun brinner.



Är aktiv
Publicerat den

 
Gissa vem som idag googlade recept på pannkakor. Inte ens roliga pannkakor med typ anjovis i utan vanliga hederliga pannkakor.Dom smakade uäääh. Alltså på riktigt, fuck you Arla. Det var inte mitt fel. 
 
Jag har förresten alltid trott att anjovis är en frukt. Alltid. När jag såg mosad ananas trodde jag det var anjovis. 
 
Euuuwardnbiosdnh det är inte roligt att blogga när man inte har något liv. Men jag har liksom ingen energi att skaffa ett. Måste ta in posten och så vidare så att mamma inte fattar att jag inte varit ut idag. Nä, jag ska fan gå ut. Efter att jag tittat på TV ett tag. 
 
sånt man gör när man har tråkigt
 



working woman
Publicerat den

 
Inte för att skryta eller så (öh jo) men......... JAG HAR VUNNIT BAMSESFÖDELSEDAGSLOTTERI!!!!! (fast jag fyller år först på lördag)
 
 
Titta vad fin! Fick hem ett ~handskrivet~ kuvert som någon hade skrivit "SANNA" och "16" på. Det har inte ni fått HAHA! Gissa vilken nyckelring som ska få följa med mig första dagen i gymnasiet. 
Hahahah grattis på 16-årsdagen. Alltså. Sexton. Hhahaha
 
OCH MER! 
 
 
 
Jag har fått min första lön!! Tänker inte säga på hur mycket för då kanske alla ber om att jag ska betala deras grejer *host* och jag vill ju inte skryta (öh jo) men det är fyrsiffrigt. Åh vad proffsigt det där lät. Det är inte ens en etta framför! Ti to the Hi! 
 
Genast måsye jag börja tänka på hur en working woman beter sig. En working woman behåller lugnet. En working woman är _cool_ 
 
 



Känn ingen sorg
Publicerat den

 
Visst, filmen var mycket bra. Adam är snygg. Musiken var såklart bra, allt Håkan rör vid blir guld. Som Sofia sa; som alltid i svenska filmer är det obligatoriskt att få se minst ett par nakna bröst. Det fick vi. 
 
Om du inte sett filmen och planerar att göra det (det borde du!) och inte vill veta något alls rekommenderar jag dig att sluta läsa nu. Men jag tänker inte avslöja om någon typ dör genom att bli påkörd av en spårvagn och blir en fjäril i sitt nästa liv
 
 
 ___________________________________________________________________________________________
 Det kunde ha blivit mycket mycket bättre enligt mig. Filmen är alltså inte baserad på Håkans liv, utan på hans låtar. Huvudpersonerna har liksom namn från hans låtar, till exempel Lena från "Kom igen Lena". Dock kändes filmen ibland som en musikvideo till en låt, hade man hört en låten sen innan visste man exakt vad som skulle hända. Från första stund visste man hur personen var och hur allt skulle sluta, VÄLDIGT förutsägbart. Som Eva, som Sofia sa (igen) "I knew you were trouble when you walked in". 
 
 
 
      Det var framförallt två saker jag INTE gillade alls: 
 
  • Ibland blev det typ övernaturligt, och nu pratar jag inte om att han pratade med en räka när han var hög. Typ noter regnade ner fult, att hans spegelbild pratade tillbaka. Var han hög då också, jag fattar inte? Det var fult.
 
  • Att dom HELA HELA HELA JÄVLA tiden vävde in låttititlar eller citat i filmen. Typ Att Johnny sa till huvudpersonen Pål "du, jag vet vilken dy hon varit i" VILKEN JÄVLA DY? Även om hon hade haft det svårt så passade det inte alls in i manus. I slutet sa Påls farfar också "Om du vill ha en idiot lägg din hand i min". Det passade inte in. Alls. Fy. 
 
Men filmen var väl bra. Man får skratta, man får hata karaktärer (personligen hatade jag både Eva och Johnny från första stund).
 
Om ni aldrig varit i Göteborg får ni definitvt åka dit också. 
Temat Göteborg blev ibland väldigt överdrivet, gillar Göteborg men det var inte gött. 
 
 Gillar skådepelarna,framför allt Josefin Neldén (Tjenare Kungen) och Adam Lundgren (Torka aldrig tårar utan handskar)
 
 
 
 



Hej alla hackare
Publicerat den

 
Jag tar tillbaka det där. För om jag skulle ta en massa land från Tyskland skulle ju det bo tyskar i mitt land. Och tyskar är dumma. Varenda en. 
 
Jag har tråkigt. Mina tår känns färdigviftade och det är inget simhopp på tv. Lyssnar på Håkan men just nu är han ledsen. Tårar rann nedför hans kind osv. Nu vill han bränna ner Stockholm, ojdå. 
 
Försökte även knäppa webcam-kort med fötterna. Det gick sådär. 
 
 
Är det bara jag som är rädd när man använt sin webcam och det lyser vid den? Även när man stängt ner knäppa kort-sidan. Liksom som om den är på och valfri mystisk person sitter och tittar på en. Jag gillar liksom att vara naken. Det går inte ihop. 
På min skoldator kunde den där saken lysa även när jag inte haft på kameran eller precis startat datorn. Det kädes ju säkert. 
 
Det blev dessutom ännu värre när jag lästa på typ Aftonbladet eller något att POLISEN GICK UT OCH VARNADE för webcamhackare och man skulle typ sätta en post it-lapp framför kameran. Kände mig jättesäker. Hackarna kan också se vad man gör på datorn. Så hej! Jag bloggar om dig. Är det kul att titta på när jag spelar bomb it på spela.se? 



Jävla världskrigsstartare
Publicerat den

 
AUIHIBSOSJPÅKÅJIDBIBDOPDJKÅSKPOSNIBD)HSIHSPÅOSHSPSJOSHSUI
 
Dumma Tyskland. Ni är dumma. Om det är var land och rike skulle jag fuska och ta MASSA land av er. Precis som ni gjorde under krigen. Okej Sanna där gick du för långt. 
 
Men dumma är ni. 
 
 
 
 
 



HEJ!
Publicerat den

 
I am glad idag. Tyck att jag är hemsk, men jag är överlycklig över att både mammas och pappas semester nu är över (förutom Grekland då) och jag äntligen är ensam hemma. Ingen som tjatar på mig att gå upp, klä på mig, äta vid köksbordet, gå ut, aktivera mig. Jag tänker ligga och vifta på tårna och titta på simhopp hela dagen. Nu är det repris från herrarnas synkroniserade simhopp från Barcelona. 
 
Jag skojar inte, förra året under OS låg jag hela dagar och tittade på simhopp. Skitbra ju. Jag vill också kunna jag kan också, här är en bild från mig och min partner från förra året. Vi vann inte tyvärr, men det var hon som gjorde fel, inte jag. 
 
Och nu tänker vi inte hur mycket tid jag la ner på den här bilden. 
 



hahahhahhaha jag gymmade idag hahahhaha
Publicerat den

 
Haha, va? Jag gymmade idag. På riktigt, inte satt mig på valfri maskin och skratta. Inte för att det hände förra gången jag gymmade. Inte alls. 
 
Inte för att jag sprang några marathon och välkommnade en ny bulle bland alla andra på armen men i alla fall. Det
var till och med nästan kul. Fast det är en hemlis, schhh!
 
______________________________________________________________________________________________
 
Nu har vi ju också fått första bilderna titten på lille söta prinsen. Om man räknar bort min vine-version. Här är han:
 
MEN ALLTSÅ VEM är så snygg när man precis fött barn??? Det borde helt klart vara olagligt att vara solbränd, perfekt sminkad, snygg i håret och inte lönnfet dagen efter att man fött barn. Fuck you Kate (okej jag är avundsjuk)
 
 
 
 
 



Gymnasieval
Publicerat den

 
Okej tråkigt inläggsvarning. Läs det inte. Säg inte att jag inte varnade dig. 
 
 
Jag sökte till Samhäll på Vasaskolan i Gävle. Och hela tiden visste jag ju att det var svårt att komma in eftersom jag sökte i andrahand men sen fick jag mitt preliminära antagningsbesked och jag blev antagen. 
Sen höjde jag mitt betyg med 30 poäng, så då var jag rätt säker på att jag skulle bli slutgiltigt antagen också. Jag sa alltid "om jag kommer in", "antagligen Sam på Vasa"  men i mitt huvud gick jag redan där. 
 
 
Jag började dock ångra mitt val, hur kunde jag välja bort att gå på en skola nära mig, i samma klass som min allra bästavän? Jag började nästan hoppas att jag inte skulle komma in, så jag kunde gå på Bessemer. Jag tror på karma, eller vad fan det är. Jag tror det är därför jag inte kom in till slut. 
 
När jag fick beskedet, ett från Gävle Kommun och ett från Sandvikens Kommun fattade jag att jag valt rätt. Jag som trodde jag gjort fel val grät i timmar (drama), förbannade mig själv för att jag ett tag ville gå på Bessemer. 
Jag kom in som reserv. Reservplats 8. Dom som står före mig som reserver kan ha 10 F, den som kom in slutgiltigt hade nästan 100 poäng mindre än mig, allt för att jag bor på fel sida av Gävleskylten. 
 
 
     Men jag kom inte bara in på Bessmer-
  • Samma program som min bästa vän
  • Alltså någon att cykla och plugga med, vara med från första dagen
  • Några få kilometer hemifrån
  • Dessutom känner jag flera där, nästan alla mina vänner ska gå på Bessemer
  • Det programmet jag vill gå
 
    Jag kom in på Sam-internationell också, på Vasa
  • Alla säger att Vasaskolan är en bättre skola.
  • Alla säger att där finns bättre lärare
  • Jag får lära känna helt nya människor
  • Den skolan jag vill gå
 
Jag vet knappt vad som är födelar och nackdelar? Vill jag känna alla sen innan eller vill jag skaffa helt nya klasskamrater? Kommer jag skaffa nya vänner ens? Orkar jag åka buss tidigt varje morgon? Bör jag börja på en skola med "dåliga rektorer" och ett allmänt dåligt rykte? Bör jag lyssna på rykten och på vad "alla säger"?
 
 
Ja. Två personer har sagt att jag borde börja på Bessmer, två personer som aldrig gått där själv. Däremot har flera som går/gått där sagt "INTE BESSMER, ALDRIG BESSMER" 
 
 
Alla som går/gått på Vasa har dock rekommenderat den starkt. Jag har fått kommentaren att jag är gjord för Vasa, hur man nu kan det. Vasamaffian
 
 
 
Imorgon, en dag innan absolut sista dagen att skicka in postar jag två brev. Ett till Sandvikens kommun, ett till Gävle kommun. 
 
 
I det till Gävle står det: Jag tackar JA till platsen och vill stå kvar som reserv.
Jag kommer alltså börja på Sam-internationell och om jag inte känner att det är helt rätt för mig kommer jag antagligen byta till vanliga Sam på Vasa, om det är möjligt vilket många säger att det är. 
 



Måndag
Publicerat den

 
Igår var jag som sagt på stranden med Elin och Sofia, det var inte så överdrivet varmt och vattnet var kallt med det var bra ändå. Vi hade med oss lunch och så köpte vi glass och ja allt går bara ut på att äta. 
 
 
Sofia var ledsen för att det inte var någon kakdeg i hennes glass. 
 
____________________________________________________________________________________________
 
Sen tog jag bussen in till Gävle för att gå på bio med pappa och några till. Det var en dokumentär om Bruce Springsteen, pappas största idol. Pappa hade en plan om att jag också skulle bli ett fan, vet inte riktigt om det funkade. 
Så där satt pappa och hans konsertkompisar i Bruce Springsteen-tröjor från valfri konsert och hånade alla som hade Bruce Springsteen-tröjor från HM. Jag åt popcorn. 
 
Dock har han några bra låtar, till exempel den här: 
 
 



IT'S A ROYAL BABY
Publicerat den

 
EN PRINS ÄR FÖDD! Ha ni skulle hört mitt hjärta när jag fick veta det, jag måste vara sjuk. Majgad. Slår vad om att han är världens näst bästa. Okej allt jag skriver här har jag ju redan skrivit på twitter men... 
 
 
Royal Bebi, meet your future wife.
 
 



KUNGLIG BEBI
Publicerat den

 
Okej glöm det där, inte en chans att jag kommer stänga ner datorn nu. Kate Middleton har åkt till BB. Jag upprepar: Kate Middleton har åkt till BB. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
 
Detta är det största som hänt sen Maddes bröllop. En kunglig liten bäbis till. Hoppas hen och Estelle gifter sig sådär incest kungligt (OBS dom är ju inte släkt på riktigt) som man gjorde förr i tiden. Åh how I will stalk you bebi. 
 
 
Jag tror det blir en prinsessa, ni då?? 
 
 
 



Jag ser ett offer
Publicerat den

 
Tänkte säga att ni gärna får följa mig på twitter (även om det troligtvis är därifrån ni hittade hit) twitter.com/dinfavoritskit 
 
Där kan ni också hitta till min vine, men eftersom jag har den kopplad till twitter har jag inget användarnamn tror jag? Dåligt. Om ni hittar någon ful som är besatt av en kudde har ni hittat rätt. 
 
 
Nä nu ska jag duscha, sen ska jag cykla till stranden med Sofia och Elin, Varför låter det som om dom är mina enda vänner för. Okej,smart att duscha innan. Men visst är det så man ska göra??? Inte raka benen efteråt och raka bort alla obefintlig bränna? Aja. 



Hallå viktigaste dagen ju
Publicerat den

 
Jag syftar givetvis inte på att både min vän och min syster har namnsdag idag (Johanna), att det är Belgiens nationaldag, att det var massa år sen världens första kvinnliga premiärminister kom till makten efter hennes mördade make typ eller att det är 5 år sedan den sista Harry Potter kom ut. 
 
 
Nejele. Idag är det nationella glassdagen. Det firar jag framför Hells Kitchen ♥
 
HA! Skoja, den där bilden är tagen för 3 timmar sen och glassen är lång gone



Fint
Publicerat den

 
I fredags var jag i Öregrund/Öresund/Örgryte/Örebro med mor och far och Elin. Det var kallt och blåsigt. Där fanns hur mycket fint som helst att se men jag och Elin valde att utforska den lokala ICA-butiken istället. Dom hade gratis smakprov på chips och en snurra med vykort. Jag köpte ett med kungen, drottningen och Victoria på. Sen kissade vi i skogen. Fint.
 
När vi upptäckte en runsten som ingen upptäckt förut gick jag från vacker till vackrare 
 
Elin är glad och jag är obehaglig
 
___________________________________________________________________________________________ 
 
 
Sen på kvällen åkte jag och Sofia på bio, känn ingen sorg såklart! Tänkte skriva en liten recension på den sen, vare sig ni vill eller inte. Fint.
 
 
Igår låg jag mest som vanligt i sängen och stönade om mitt liv, tills jag och Sofia cyklade iväg och hade picknick vid vattnet. Vi pratade om filmen, åt chips och kakor och lyssnade på Håkan och förklarade krig mot änderna. JätteFint. 
 
 
Jag hade shorts och solglasögon, Sofia hade jeans och mössa? MÖSSA? 
 



Godmorgon
Publicerat den

Tack till Elin som har hjälpt mig (fixat allt) med att skaffa ny blogg, ny design osv blablabla. Hon är bra, men mest är hon dum för hon lät inte mig ha Estelle som header. :(
 
Gash vad det är svårt att börja blogga. Vad ska jag skriva här liksom? Det är ju inte ens någon som läser detta än, men jag har inga hemliga spionkoder att skriva för det. 
 
Alla vi som tycker att jag borde fått ha Estelle som header räcker upp en tå
 
 foto: kungahuset.se