Fin fint!
Publicerat den

Minst en gång om dagen tänker jag "det där måste jag blogga sen!" och sen blir det ändå aldrig av,dumt av mig. Till exempel i fredags hade jag jätteblogglust men sen hände det massa grejer som gjorde mig jätteledsen hela helgen. Vi behöver inte prata om det, inte just nu i alla fall. 
Vad har jag gjort i veckan då?
 
I tisdags var jag, Elin och pappa på Fredrik Lindström på Konserthuset, och innan det åt vi på Church Street. Nomnomnomnom som min syster skulle säga. 
 
 
 
 
(har tyvärr ingen bild från showen)
 
Köpte även en ny höstkappa innan, vad tycker ni?
 
Igår var jag med på cirkuslördag. Jag sprang runt med massa barn och lekte, men mest gömde jag mig för dom. Är rädd för barn som är större än bäbisar men mindre än typ åtta. 
 
 
Fin bild på Nea och Frida och barnen, snodd från gd.se
 
Sen har jag också gjort massa läxor osv. och kollat på massa serier. I igår hade jag tråkigt så jag letade upp massa gamla VHS-filmer och började titta på julkalndern Ronny och Julia. Fin fint. 
 
 



Not so much söndagsångest igår inte
Publicerat den

Idag är jag ledig. Sköööööönt. Fast jag sovit 7-9h per natt har jag ändå inte riktigt vaknat, hoppas jag gör det idag. Det är så himla skönt att ha en extra dag ledig, jag slapp söndagsångesten och att stressa över att jag inte hunnit med allt. Under helgen har jag skrivit en historiainlämning, och nu ska jag skriva klart en annan historiainlämning. Trots att jag jobbat hårt med dom är jag inte klar, och om jag börjat skolan idag skulle jag varit stressad till döds.
Om man fick välja bort tre ämnen från schemat skulle historia definitivt vara ett av dom.
 
Jag bloggar när jag kommer på något roligt att blogga om, okej? Jag läser hellre en blogg med några roliga inlägg än en med tråk-inlägg som handlar om historiainlämningar. Och naturkunskapsläxan, och det där jävla samhällsseminariumet jag kom på nu. Spanskaläxan. Och matten jag glömde i skolan fan.
 
 



ÖÖuuwwwwe orientering
Publicerat den

I natt har jag sovit ca 6 timmar, och om en kvart ska jag ha typ två timmar historia. Sen orientering. ORIENTERING. En positiv sak är att mina återstående orienteringslektioner är så få att jag kan räkna dom på ena handen nästa. Föressten såg jag en aaassnygg kille på tåget. Jag återkommer när jag vaknat. 



Eftersom mina grejer är lite finare än alla andras
Publicerat den

Jag tyckte mitt standardlås från badhuset var så himla tråkigt, visst blev det fint efter några omgångar nagellack??
 
 
 
 
 
Dessutom när jag handlade skolgrejor så fanns det inga fina kalendrar (upptäkte några veckor senare att dom hade fina på både akademibokhandeln och Åhléns menmen jag fick ju ett presentkort från skolan på bokia så..). Så då tänkte jag att jag lika gärna kan göra något fint med den fula!
 
 
Och sist men inte minst; vad gör man om man blev hiskeligt ful på sitt passerkort? Man sätter en kanin över sitt ansikte och plötsligt har man snyggaste kortet på skolan. 
 
 
 



Gash vad helgerna går fort också
Publicerat den

Imorgon ska vi ha kalas för mig och Elin (vi fyllde år i juli och början på augusti haha) så hela dagen idag har jag städat och rensat min garderob osv.
 
Nu har jag målat naglarna och medan det torkar ska jag kolla på suburgatory. Sen sova. Imorgon kommer bilderna från Grekland! Som om ni fortfarande var intresserade pfft.
 
 
 



Jag gillar min klass
Publicerat den

 
Gårdagen var jätterolig! Vi alla var i en lada och sen hus i Hedemora, frusna och fulla. Eller okej, hälften var jättefulla, några lite halvt och så var vi ett par som var helt nyktra också. Och jag kan nästan lova att vi hade roligast. Första personen spydde vid halv nio liksom. Han (jag nämner inga namn) hånglade senare med en annan kille också haha (OBS båda hetero vad jag vet!) Alla sprang runt och var glada tills dom druckit för mycket och blev ledsna och bullriga istället. När jag åkte hem var det kanske 10 personer kvar, varav en var nykter. Alla låg dem på altanen och pratade om hur fina stjärnorna var. Trevligt.
 
Jag tog inga kort, och det är väl bra antar jag nästan. Tycker inte rikitgt det är okej att lägga upp kort på folk jag knappt känner när de inte ens är medvetna om vad de gör. Här är i alla fall ett kort som någon annan tog, i början! 
 

 



My Yololife
Publicerat den

Hej! Jag är spontant på väg till klassfest i Hedesunda och jag har absolut ingen aning om var det ligger.

Dessutom är jag svettig och har fettigt hår (precis så fräsch man vill vara på fest) och jag är alldeles för finklädd. Jag har bara på mig svarta kläder. Klänningen är för kort och jag kan inte andas i den. Men vad gör man inte för att vara YOLO, am I right???? Swag




Sånt som bara händer mig men ingen annan
Publicerat den

 
Pinsam sak som hände i skolan 1: 

Igår gick jag in i en flaggstång. Jag skojar inte, jag gick rakt in i flagggstång. Mitt på skolgården, bland massa treor och tvåor. Det gjorde så jäävla ont men jag kunde inte visa min smärta förrän vi kommit bakom huset, då började jag typ gråta. Nu har jag ett blåmärke på foten av alla ställen. 
 
Pinsam sak som hände i skolan 2:
 
Idag när jag skulle sätta mig i matsaen och strumpbyxan fastnar i en kant och jag hör ett RIITSCH och plötsligt blir det väldigt kallt om rumpan. Ur ett jättehål på rumpan sticker nu min ena skinka fram. "Det ser ut som om du kört igenom ett huvud" sa Janika. 
 
 



Älskade älskade skoldator
Publicerat den

Det ä nästan lite läskigt hur snabbt veckorna går. Ni vet hur det ibland känns att en vecka har gått jättefort, så har jag känt konstant sen skolan började och det är frusterande. Det borde faktiskt vara tvärtom, men bara man blinkar så har det gått en vecka igen, fastän alla dagar är långa? 
 
Just nu bloggar jag från min nya skoldator. Den är deprimerande, svart, tung, fyrkanting och misstänkt o-ny. Ni sandvikare som klagar på dell, håll käften. Jag älskade min.Vi hade något speciellt. Det är inte för inte jag grät när jag tvingades lämna ifrån mig den. Tänk att någon liten sjua smutsar ner MIN skoldator just nu. Fy. 
 
 
 
 
Igår och idag har jag haft mascara på mig. Det är historiskt för mig, men konstigt nog trivs jag i det. Nästan så att jag funderar på att köpa en ny innan mina ögonfransar ramlar av (köpte min nuvarnde för 2-3 år sedan). 
 
 
 Fröken Rundhuvud



Senaste veckan i bilder
Publicerat den

 
Sorry for no blogging. Jag ska börja igen, lägga ner tid på att tänka ut fina inlägg osv. Eller jag kan ju i alla fall försöka. Vad har hänt senaste veckan då?
 
 
Utan inbördes ordning: Jag har...
 
 
 
...suttit på rese och väntat på både bussar och vänner
...Utevecklat min vänskap med Siri <3
 
...Ätit gudomlig thaibuffé med min far istället för skollunch
 
 
...hejat på Sverige i VM-kvalet
 
 ...Ätit den mest perfekta subwaykakan som någonsin existerat i detta universm. Så god att jag åt tre till. Ska fan ägna ett helt inlägg åt denna kaka och min svåra väg mot den
 
 
...Provat en mycket vacker hatt på HM. Det finns inte en enda människa i hela världen som passar värre i hatt än jag.
 
  
...Bäddat med mitt nya bamse-örngott. Det är världens skönaste örngott (fast Morgan är såklart bättre). Vi är redan kompisar Bamse och jag! 
 
 
Jag ber om ursäkt för kassa bilder i olika storlek också! Nä nu ska jag gå, ska göra läxor och titta på vm-kvalet. TJINGELING!



Mysmysmys
Publicerat den

Här ligger jag och myser in hösten med nyrakade ben och nymålade naglar i skenet av en lampa som inte ens är min och jag känner mig som en klyscha okej? Känner mig så mysig att jag skiter i att jag har mensvärk och att det är skola imorgon.
Puss godnatt du är bäst