#NOTFUCKINGPLASTIC
Publicerat den

 
Har inte vågat se videon till Blurred Lines av Robin Thicke mf. sen jag gjorde det när den var helt ny och nästan spydde på gatan, förrän idag. Imorse såg jag både originalvideon och den ocencurerade versionen.
 
 
 
Det är så synd, jag gillar låten, tempot och melodin men jag önskar några med lite vett i skallen skrivit den, men en bra text och budskap. Där satt jag och hade svårt att behålla maten, tills jag såg kommentaren om en video som hette "defined lines". Juste det var ju någon som twittrade om den, vad kan det vara?
 
Typ kanske det bästa någonsin? 
 
 
Dock att hon i svarta jeans ser ut att skämmas, be proud!
 
Om du inte ser vad som är fel på den första videon tycker jag synd om dig, sorry not sorry
 
Dessutom en liten kommentar till att alla tyckte Miley Cyrus har blivit så äcklig osv? Alltså förlåt men låt henne göra som hon vill, låt henne bära vad hon vill och hata istället Robin Thicke, han har fru och barn. Jag tycker personligen inte ens om Miley men låt henne för fan göra vad hon vill. 



Trevlig fredag kompisar!
Publicerat den

 
Efter att gått upp sex varje morgon och kommit hem tidgast klockan fem är det så oooootrligt skönt att ligga här i min säng och inte stressa över att jag måste gå och lägga mig snart. Det är sjukt, om jag inte har lagt mig i sängen innan nio får jag ångest för jag vet hur trött jag kommer vara nästa morgon. Detta är inte hållbart. 
 
Har redan fått läxor men inte ens dom stressar mig för det var riktigt enkla saker som jag faktiskt skulle kunna göra med nöje, men inte ikväll. Ikväll ska jag måla mitt hänglås i regnbågsfärger och sova. Stänga av mobilen och inte låta mig väckas av något, mmmmmm. Men just nu sitter jag och beställer hem foton (på Estelle TIHI) och fryser, ha en trevlig kväll vänner!
 
 
 
 



Inblick i en rojalists liv
Publicerat den

Gissa vad jag är gjort idag. Giiiisssaaaaa. Gissade du på att JAG HAR VARIT ÜBERNÄRA KUNGEN OCH DROTTNINGEN AV VÅRT FOSTERLAND så gissade ni rätt. 
 
Alltså fattar ni??? Jag har andats samma luft som vår konung, Kung Carl XVI Gustaf ni kan jag dö lycklig. Julia och Johanna tyckte jag skulle börja gråta som lockningsteknik men jag var bara så otroligt lycklig, de gick så nära, och kungen höll tal och alla skrattade och sen gick de ännu närmre, tittade i ögonen och vinkade rakt in i mitt hjärta där jag stod mellan massa tanter jag ville knuffa undan. 
 
 
FATTAR NI? F-A-T-T-A-R NI???
 
Detta var innan de anlände, jag sprang ikapp en flicka och fick en flagga och texten till kungssången ♥
 
Och detta var när de gick förbi oss andra* gången (vi flyttade oss såklart), åååh vad fint det var
 
Efteråt.När de flesta mesar gått hem gick vi upp till grusvägen och när bussen åkte förbi såg vi hur drottning satt där inne, såg oss i ögonen och vinkade till oss med ett stort leende. Lycka.



Mina finaste
Publicerat den

Gash, tisdagar är verkligen mina nya måndagar. Måste gå upp klockan 6, och i vinter måste jag nog gå upp ännu tidigare, 4 dagar i veckan. Jag var så obegipligt trött imorse och då gick jag ändå och la mig klockan 10. Hur fan ska det bli om jag sitter uppe med läxor eller så? Jag är en sådan människa som måste sova allra minst 9h för att vara vaken. 
 
 
Igår var det första danslektionen! Åh det var så roligt även om jag gjorde bort mig haha. Pratade då också med Linnea och idag träffade jag Johanna och Moa och Adam på resecentrum. Ååååååh vad lycklig jag blev i själen av att se mina fina fina vänner. Vi sprang mot varandra och krockade, jag sitter och ler nu när jag tänker på det, ååh vad jag saknar och tycker om dom. 
 
 
 
Första bilden är när ni vi låg och solade vid skolan någongång i slutet av åttan, andra tog jag från facebook.
 
Det är Julia, Moa och Johanna, och skymtar jag mig själv i bakgrunden och Sandra? Kul att man känner igen sig själv. MEN ALLTSÅ SER NI HUR VACKRA DOM ÄR? DÅ SKA NI LÄRA KÄNNA DOM PÅ INSIDAN, älskningar ♥
 
Nu ska jag titta på Idol och sen Svenska Hollywodfruar tjohej puss och kram 



Mäns lada
Publicerat den

 
Haha jag och min syster springer runt och flyttar routern närmre våra rum så vi får se om jag har internet att posta detta.
 
I alla fall, idag har jag inte gjort någonting speciellt, har kollat på tre Harry Potter-filmer (okej det är speciellt), städat mitt rum och packat upp mina nya skolgrejer tills imorgon. Gick även på en kort promenad och mitt ute i skogen fick jag värsta lusten att skriva, så det ska jag göra nu. 
 
För ett tag sedan bytte jag namn på twitter, och jag tycker fortfarande att ni kan följa mig där- twitter.com/mensbarn 
 
Igår kom jag på att det på engelska inte blir något obegripligt utan "Mäns lada" hahahahahaha
 
Även om jag inte bloggar är jag alltid aktiv där ♥
 
 
 
 



God morgon
Publicerat den

 
De senaste dagarna har jag varit i skolan, lekt med Elin, shoppat i Gävle och gått på Kick Ass med Sofia. Och tittat på Harry Potter, massor. 
 
 
 
Vi var så sjukt sugna på cola. Dom har mycket god cola på nian. Haha det är säkert pepsi
 
 
Min mat ser fett fettig ut, men det var typ det godaste jag ätit. Skulle lätt kunna betala 60kr för bussresa tur och retur och sen köpa denna mat igen nu.
 
 



Okej Gymnasiet då
Publicerat den

 
 Aah jag är gymnasieelev, fattar ni? Det låter jättegammalt.
 
Jag var så sjukt nervös första dagen. Jag darrade och svettades konstant, försökte få igång samtal med personer som var lika obekväma som mig och åt sodexos version av "lasagne". Efter första dagen kändes det faktiskt inte så bra i magen. Folk på den skolan jag bara hört gott om bitchblickade oss i korridoren (men vilka bitchblickar väl inte ettor) och allting kändes liksom tveksamt. Dessutom var jag sjukt nervös inför teambuildingen som vi hade idag för jag verkligen HATAR sådant. 
 
 
Men nu, när jag har gått ännu en dag känns det faktiskt mycket bättre. Klasskompisarna har fått namn och personligheter, även dom som min fördomsfulla hjärna sorterade ut igår verkade snälla. Teambuilding var nästan okej haha. 
 
Och detta måste jag skryta om: 
 

Vet ni den där leken när man får en penna och sen ska byta upp sig mot andra grejer och den som får den bästa saken i slutet vinner? Inte för att skryta ( jo ) men vi kommer lätt vinna. Gissa vem som lyckdes byta vår penna till två fucking tyska champagneglas?? Eller okej vi var en grupp men det var bara jag som vågade prata haha så jag gick fram till några elever på skolan och frågade om någon hade något i utbyte mot vår penna. Jag fick välja mellan en killes nummer eller en skylt han hittat i sitt skåp.
 
Och för skylten fick vi en miniräknare och för miniräknaren fick vi champagneglas på myrorna. 
 
Och gissa vilken grupp som vann tipsrundan med bara ett fel. 
 
 
Check out mina påsar dock. Har alltså gått två dagar i skolan och inte ens haft lektioner, det bådar inte gott. 
 
Men alltså det ser ju på riktigt ut som om jag använt någon effekt man får rynkor och så i, tjejen på bilden ser inte ut att vara 16 haah
 



Teambuilding
Publicerat den

Skriver om skolan i eftermiddag. Nu ska vi ha teambuilding men jag var här typ 40 min för tidigt och min lärare sa att jag inte fick va här. Fortfarande ingen annan här.

Såhär taggad är jag i alla fall




Godnatt
Publicerat den

Ligger i min säng och gråter. Så jävla nervös.




You'll be happy
Publicerat den

 
Hörde denna på trailern till serien Orange is the new Black och la genast till den i min rys-lista på spotify. Och det är endast fyra låtar som fått den äran. 
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Jag har panik
Publicerat den

 
Imorgon börjar jag gymnasiet. Jag kommer bli mobbad. Utfryst. Jag kommer svettas så mycket att mina kläder kommer droppa, jag kommer tvingas prata inför hela klassen och spy. Det kanske kanske går bra men mest kommer jag dö. Shit, låter som om jag ska börja högstadiet igen.
 
 
 
Idag mördade jag världens farligaste mördarspindel. Jag har aldrig mördad något mer mördigt. Den var typ lika stor som min handflata och den satt på MIN HANDDUK. Så där står jag naken efter duschen helt ensam hemma och ser världens snabbaste spindel stelna till i flera minuter efter mitt falsettskrik. Hörde på riktigt grannarna tvärs över tystna på altan. Nu ligger det spindelmos och krampande ben i badkaret som jag tänker tvinga mamma ta hand om. He he he
 
Bilden gör den INTE rättvisa. 
 



Hur kändes första dagen då?
Publicerat den

 
Hehe grundskolebarn, mohaha hur smakade skolmaten då? Själv åt jag kebab med min bästisfestis Elin på stan.
 
 
Och Göransson började redan förra vecka mohoho och imorgon börjar alla mina bessemerkompisar. Själv börjar jag på onsdag. Vill inte. Är alldeles alldeles för nervös. Varje gång jag börjar tänka på det får jag ont i magen. Men det är väl bra, när jag inte blir nervös inför teaterföreställningar det är då det går dåligt.
___________________________________________________________________________________________
 
I alla fall så var det roligt på stadens torg, förutom när vi skulle hämta mitt busskort och jag blev nervös och skrev "Sanna Larsson" skitfult. Tänker inte ens visa. 
 
 
Nu har jag tittat på Idol, jag gillade hon unga tjejen med kransen på huvudet vetni? Godnatt! 



Take This Lollipop
Publicerat den

 
Imorse var jag inne på takethislollipop.com och jag blev rädd på riktigt! Gör det! (Googla INTE som jag gjorde innan, det förstör hela grejen). Rekommenderar att du gör det när du är ensam hemma, mitt i natten med en ytterdörr som inte går att låsa. 
 
Nä, men det får en att tänka till även om det som händer är högst osannolikt. 
 
 
Avskräcks inte som jag gjorde först av att dom fåt tillgång till din information, dom tar bort den direkt efter! 
 
 
OMG JAG HÖR ETT BILLJUD UTANFÖR OCH EN BILDÖRR SOM STÄNGDES DET ÄR NU JAG DÖR JAG KOMMER DÖ NAKEN HJÄLP
 

okej allvarligt hör steg utanför vår ytterdörr börjar gråta snart



Läs ej detta inlägg
Publicerat den

 
Förlåt för att jag inte skrivit! 
I alla fall, i fredags cyklade jag och Elin ner på stan för att hämta mitt busskort, men dom stängde minst 6 minuter för tidigt, då blev jag sur. Vi fikade i alla fall gott på Waynes och gick runt på stan. 
 
Det var meningen att jag skulle sova hos henne igår till idag men jag vaknade med världens smärta i halsen och kunde inte prata eller svälja. Värst av allt var att jag ändå lärde ut ur huset eftersom min syster skulle ha partaj. Så jag som var helt död fick packa mig in i bilen för att följa med till stugan med mor och far, vi hann åka typ 100 meter innan pappa fick stanna bilen så jag kunde kasta mig ut vid vägkanten och spy. Myyyys och mer än vad ni ville veta. 
 
Väl i stugan la jag mig ner i sängen och rörde mig bokstavligen inte förrän jag vaknade klockan 04:36 idag, nästan helt frisk? Idag är jag bara lite snorig och trött??? 
 
 
Här är en gammal men mycket vacker bild från stugan 
 
Ikväll är jag ensam hemma, eller det är jag och två paket chokladglass, en hel melon, popcorn och tårta hemma. Gissa vad jag ska göra. 



Aug. 16, 2013
Publicerat den

Visst är det fredag idag? Jag har hört att det är sol ute. Varmt och härligt, tänk att ta en promenad i solskenet va! Eller, tänk att ligga kvar här i pyjamas istället. Varmt och härligt.




HAHA JAAA!
Publicerat den

 
För sisådär en månad fick jag som sagt hem dom där jävla breven om mitt gymnasieval, att jag inte kom in på Sam och så vidare blabla. Ville bara säga att jag lagt det där bakom mig, nu ska jag gå på Sam internationell. 
 
*PLOT TWIST*
 

Igår ropade nämligen mamma att jag fått brev från Gävle Kommun igen och jag tänkte, ja det är väl en bekräftelse eller något med busskortet typ. Men nej, där stog det att jag kommit in på mitt förstahandsval. Jag som hade reservplats 8, som fått veta av mina vänner som går på Vasa att dom faktiskt inte har några platser för elever från andra kommuner som alla vuxna sagt. Då började jag gråta igen, men denna gång bara i två minuter. Sen köpte jag glass.
 
 
 
 
(JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAA)
 
 



Me gusta mina vänner
Publicerat den

 
 
Okej, det var tydligen inte lätt att ta fina wannabe tumblr girl-foton på sina nya kläder när man inte förstår sig på sin kamera. Det löser sig. 
 
 
Igår lekte jag med Elin och Sofia, mycket skoj. Dessa bilder är snodda från Elins blogg
 
 
Först åt vi yoghurtglass precis som vi alltid gjorde när vi var små! Vi tog en varsin smak så vi kunde smaka av varandra, men det slutade med att vi bytte glass
 
Sen spelade vi Svarte Petter, ser ni hur nära jag var att få den? Skoja, jag misstänkte starkt att Elin just fått Svarte Petter och var mycket försiktig. 
 
 
 



NEJMEN HEJ!
Publicerat den

 
Jag befinner mig i Svea rike igen! (det har jag i och för sig gjort i typ två dagar redan men den detaljen glömmer vi en stund för nu ska jag blogga fast virusskyddet på min dator har gått ut YOLO)
 
Grekland var bäst förutom att det var så. jävla. varmt. Herregud. Man kunde inte andas. Och ändå låg alla turister där och stekte som ägg??? Heja skugga! 
I alla fall tog jag med min kamera och knäppte några bilder men dom får ni se i ett annat inlägg ok.
 
 
Här får ni alla fall en mobilbild, från när jag första dagen glömde mina briller på hotellrummet och fick låna mammas och hennes hatt. Passion 4 fashion som sagt. 
 
____________________________________________________________________________________________
 
Bara några timmar efter att jag kom hem frågade Sofia om jag ville följa med till Stockholm, hälls yä
 
 
Behöver jag ens säga varför vi åkte dit? Nä juste, ni får se vad jag köpte i ett annat inlägg idag!
 



Mot Arlanda!
Publicerat den

Sorrylorry for not blogging, vem är jag att vänta mig att folk ska läsa min blogg när det inte finns något att läsa om? Lovar att jag ska börjar igen, loooovar.

Dock är jag på väg till Grekland nu (!!!!!) och jag vet inte om jag har internet på hotellet. Kommer inte överleva.

Åker dessutom i det varmaste jag har med mig, jeansshorts. Jag som hatar värme. Kommer inte överleva.

TIHI