Mys
Publicerat den

Hallihallå! 
 
Igår klippte jag mig och sen mötte Elin mig på stan och vi åkte till Valbo. Det var så länge sen vi var där, så det var roligt! Vi åt på IKEA och shoppade och sen åkte vi hem till henne och jag sov där. Vi tittade på senaste scary movie (se den, jätterolig!) och spelade sällskapsspel (jag vann!). Imorse hade vi världens mysigaste mysmorgon.
 
 
 
  
 
 
 
Och kan vi alla ta en minut och bara insupa bilden nedan. Hur mysig är inte denna? Den får 12/10 på min mysskala. Det ser ut som vi smält ihop i en enda myspöl. Jag skulle kunna titta på den i en evighet.
 
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
 



Helgen
Publicerat den

Äntligen fungerar internet! Det har krånglat hela dagen, just den dagen jag faktiskt hade lust att blogga.
 
I alla fall, igår åkte jag hem till Sofia och vi tittade på film och sen sov jag hos henne.

                              
 
Idag träffade jag Elin en stund för att hon skulle få sin present, sen gick jag på SIF-matchen.
Tyvärr blev det oavgjort vilket betyder att dom kommer åka ur division 1. Något jag inte förstår är hur "fan" bara klagade matchen igenom och reste sig och gick efter att motståndarlaget gjort mål (Så dom missade SIF:s mål HAHAHA). Borde man inte heja på laget ännu mer när det går lite sämre? Hur spännande är det att heja på ett lag som man vet alltid kommer vinna? 
 
Nä, nu ska jag antingen kolla på mer fotboll med pappa eller på partaj eller så går jag och lägger mig, inte ska jag ha någon söndagsångest i alla fall. 
 
 
 



Grattis Elin!
Publicerat den

Idag fyller min allra bästaste vän Elin år. Det finns ingen i hela världen som känner mig som henne. Jag älskar dig Elin ♥
 
 
 
 
 
 
 



Bloggpaus till höstlovet
Publicerat den

 



Jag saknar min sömn och mina vänner
Publicerat den

Godmorgon! Jag vaknade nyss, men jag hade kunnat sova flera timmar till. Och det är så himla skönt, jag har inte sovit ordentligt på flera veckor. Till exempel i fredags, jag och pappa var skittaggade på matchen. Köpte chips och glass och frukt och slog vad om resultatet (jag gissade 2-1, vem är bäst då?). Sen efter en halv halvlek somnar jag och sover tills de sista 10 minuterna av matchen. Varje helg somnar jag senast 22:00. 
 
Så nu äter jag frukost medan jag skriver på en novellanalys. Sen ska jag plugga historia, roligt va? Och juste, jag har engelskaglosor tills imorgon. Jag lovade mig själv förra veckan mitt i spanskaplugget att inte plugga ihjäl mig till historieprovet. Det är så nära att jag inte tänker plugga alls. Mest av allt vill jag slänga mina böcker och datorn i väggen och göra sånt jag vill. Träffa mina vänner, ja har inte träffat ett par av dom sen i somras. När jag tänker på vad dom går igenom krymper mina pluggproblem till ingenting. Jag vill skratta och kramas, och prata prata prata. Och Elin vill jag träffa. Min bästaste Nordanvind.
 
 
 



Vill inte ens försöka föreställa mig hur mycket plugg SAM kommer ge mig i framtiden
Publicerat den

Har skitmycket plugg just nu, återkommer snart. Puss och kram!
 
 
Red for Cory ♥
 
Föresten, idag fyller mamma år! Grattis till henne! Jag gick upp KVART ÖVER FEM imorse för att sjunga 



Söndag
Publicerat den

 
Idag var jag ute och fotade ännu mer. Kanske blir tråkigt med bara massa bilder på löv haha, men om några veckor kommer jag sakna alla färgerna. Det finns nästan ingenting som gör mig så nere som när träden tappat sina blad för flera månader framåt, precis som det inte finns något som gör mig lyckligare inuti som våren. Fast nu tog bilderna jag försökte ladda upp jättelång tid och jag orkar inte spendera resten av kvällen framför datorn, så jag lägger upp resten av bilderna senare. 
 
Det närmaste man kommer ett japanskt körsbärsträd i Sandviken



Fula höstbilder
Publicerat den

Blev inte så lång stund för det började regna men ändå. Jag måste verkligen lära mig min kamera. Och att fota överhuvudtaget.
 
 
 
 
 
 
 
 



Bullbak
Publicerat den

Godmorgon! Just nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggios nya album, det är väl ungefär det jag sysslat med sen det kom ut. Jävla gud, så bra. Speciellt duetten med Håkan Hellström.
 
Igår bakade jag även bullar med Nordanvinden. Något mycket ledsamt är att jag knäppte massor av bilder under baket och sen försvann dom igen för att jag lärde formatera om minneskortet. Bland annat hade jag superfina (fula alltså) bilder på Elin. Så som vanligt får jag sno bilder från hennes blogg, men de tre sista är mina. 
 
 
 
 
 
 
Ironiskt att mina tre senaste inlägg handlar om kanelbullar, och jag gillar inte ens bullar överdrivet mycket. Våra bullar blev dock übergoda.
 



Glöm ej!!!1!!
Publicerat den

Idag är det kanelbullens dag amigos! Superviktigt ju, glöm ej att äta en årlig dos av pärlsocker och glöm framförallt inte att SKÄLLA PÅ DOM SOM ÄTER BULLEN FEL! Man måste dra av bitar, man kan ju inte bara ta en tugga? Sjukt ju. 
 
 
 
Det här var ungefär exakt ett år sedan, när alla fina människor kom till Sverige och Wietske bodde hos mig. Då bakade vi kanelbullar på hemkunskapen vilket var lite nervöst eftersom jag var ledare över min grupp och dom såg mig som experten. Jag hade aldrig någonsin bakad kanelbullar i mitt liv. dessutom var jag trött, det syns mycket väl på första bilden. Andra bilden är inte på våra bullar, vårsa blev mycket snyggare. Snyggast och godast skulle jag påstå. 
 
 
 
 



För vem gillar inte rosa bullar
Publicerat den

Jag köpte nyss två bullogram, och det tycker jag att du också borde göra! Det kostar bara 25kr och av dom går 10kr direkt till Cancerfonden! Asbra ju, det allra bästa med oktober. Gå in på bullogram.nu för att läsa mer om kampanjen och beställa själv!
 
 
 



It's October 3:rd
Publicerat den

Frost på marken och rökmoln när man andas. Hej oktober. Men det enda sanna hösttecknet är när Elin blir en levande fyr som guidar oss i höstmörkret med sin röda näsa. Det är först när hon blir röd om näsan som det är höst, så jag vet inte om det blivit höst än eftersom jag inte träffat henne på flera veckor.

MEN IMORGON SKA JAG DET! Jag är så glad, hon är min allra allra bästa. Visserligen kommer det sluta med att vi ligger i hennes soffa och tittar på tv men ändå. Vem har sagt att det inte är fint det med?




Onsdag
Publicerat den

Idag har jag bara två lektioner!!! Efter varandra!!! Det betyder att jag slutar 10 i 12!!! Så idag var det inte jättejobbigt att stiga upp, fast jag har monsterhistorialektionen (2h och en kvart). Dock vet jag inte om jag ska åka hem direkt och bara njuta (läs: räkna matte) eller gå på stan ett tag.

Hoppas bussen krånglar lika mycket som den gjorde igår så jag kommer sent till historian. Den körde runt flera varv i sandvikenrondellen och blockerade alla bilar från att köra in, nästan alla i bussen skrattade.
Usch vilket tråkigt inlägg, måste vara för att jag har jeans på mig.

Tjingeling
(Gammal bild men lika fin)